interieur
Het winkelmandje is leeg
 GEURSELECTIE

Bekijk onze
geurcollecties

ALLE COLLECTIES
BLOEMEN
GREEN & GROEN EN FRIS
WARM & KRUIDIG

...of kies je geur en categorie...

GEURSELECTIE
charlotte rhys | interieur
No. 17
"Sprankelend met warme houttonen"

Een verfrissende en sprankelende geur van citrus met een vleugje zoete bloemen en fruit. In de topnoten sinaasappel, mandarijn en grapefruit en in het hart een combinatie van jasmijn en zwarte bessen. De basis is subtiel versterkt met muskus.

No.17

Ontdek onze fijne badproducten met natuurlijke ingrediënten voor wanneer je lekker wilt ontspannen. Ze reinigen je huid en laten je heerlijk ruiken naar jouw favoriete geur.

 

Creëer direct een aangenaam ruikende omgeving, waar je ook bent met onze innovatieve roomspray. Verkrijgbaar in diverse onweerstaanbare geuren.

32,50 €

Verrijk elke ruimte met onze heerlijke handgemaakte kaarsen in elegante glazen verpakking. Beschikbaar in verschillende geuren. De kaars heeft 64 branduren.

39,50 €

Een set van drie minigeurkaarsen om je huis te verrijken met de onweerstaanbare Charlotte Rhys Thgeuren No 17, Victor en Under e Leaves.

49,90 €

Laat je omgeving maandenlang heerlijk ruiken met onze unieke geuren. Draai de stokjes simpelweg om voor een langer resultaat. Maximaal 4 maanden houdbaar.

44,90 €

Deze fijne handgemaakte mini-geurkaarsen zijn ideaal om overal mee naar toe te nemen. Verkrijgbaar in verschillende geuren. De kaars heeft 16 branduren.

17,50 €

S5 Box

LoginWelkom terug bij Charlotte Rhys!